Εταιρία

Ανάμεσα στα καταπράσινα ελατοδάση της Ευρυτανίας και συγκεκριμένα στο μαγευτικό Καρπενήσι βρίσκεται η μελισσοκομική – εργαστηριακή μονάδα ‘’Μελισσοτροφική Καρπενησίου’’.

Το ταξίδι στην επιστήμη της μελισσοκομίας ξεκινάει το 2010, όταν ο Βασίλειος Π. Τσουκαλάς άρχισε ν΄ ασχολείται ερασιτεχνικά τότε με τον κόσμο της μέλισσας. Η δίψα του για βαθύτερη γνώση και μάθηση τον οδηγούν σε παρακολούθηση σεμιναρίων για την τελειοποίηση των τεχνικών και των γνώσεων του. Ο ζήλος του και η εργατικότητα του πάνω στην μελισσοκομία τον έκαναν να αναζητά τρόπους να δραστηριοποιηθεί σε αυτή και να αναδειχθούν οι κόποι του μέσα από το εμπόριο. Έτσι επαγγελματικά πλέον δημιουργήθηκε η Μελισσοτροφική Καρπενησίου.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα παραγωγής προϊόντων μέλισσας καθώς διαθέτει παραγωγικά μελίσσια ταξιδεύοντας τα στις πλούσιες ποικιλίες δέντρων και φυτών που υπάρχουν στην χώρα μας, συλλέγοντας άριστες ποικιλίες μελιών με μεγάλη θρεπτική αξία.

Πέρα από τα παραγωγικά μελίσσια, σημαντική επένδυση για εμάς αποτελούν τα ειδικά κυψελίδια σύζευξης που χρησιμοποιούμε κατά για την διαδικασία της βασιλοτροφίας, εξασφαλίζοντας μας άριστης ποιότητας βασίλισσες.

Η εταιρία είναι ενεργή στον βιοτεχνικό τομέα με την παραγωγή τροφών για μέλισσες. Ειδικεύεται στην παραγωγή μελισσοτροφής βανίλιας χρησιμοποιώντας αποκλειστικά 100% κρυσταλλική ζάχαρη από ζαχαρότευτλα. Επίσης δραστηριοποιείται και στον εμπορικό τομέα καλύπτοντας τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας.

Με αφοσίωση και αγάπη στον κλάδο της μελισσοκομίας, εξελισσόμαστε μέρα με την μέρα για την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και την σωστή εξυπηρέτηση σας.